jueves, 28 de noviembre de 2013


Hola a tots!

Dels editors d’àudio que se proposen a la guia del taller (Audacity, Soudation Studio o Cool àudio editor) hem triat Audacity, ja que creiem que és fàcil i útil, a més que requereix de totes les eines necessàries per obtenir un bon material. L´únic incovenient que presenta es que necessita instal·lació.


Per altre banda el programa utilitzat per transformar l'audio, ha estat el PodOmàtic. Aquest es bastant pautat, es classifica molt bé i per tant en facilita prou el seu ús. En aquest cas, l'inconvenient es l'idioma, el qual és l'anglès, llavors seria més aconsellada per nins de 3r cicle o 2n cicle amb l'ajuda del professor.

En definitiva, no ha resultat difícil la creació d'aquest, i tot que sempre et fas unes expectatives dins els paràmetres de la normalitat, sempre acabes satisfet amb la feina acabada.
Aquí us deixo la guia didàctica i l'audio del postcat, esper que us agradi!

El taller d'aquesta setmana ha consistit amb la creació d'un material auditiu. Nosaltres, tal i com he explicat anteriorment en altres publicacions, basam tot el nostre projecte en el sonet viatjer, concretament amb el tema de Gastronomia, llavors l'activitat que hem realitzat és la recitació del poema (fet per els alumnes de 1r d'educació infantil) i posteriorment introduir una melodia de fons. Així melodia i veu queden unificades de forma harmònica.


Si me voleu trobar:

  • twitter: @barbarapayeras

No hay comentarios:

Publicar un comentario