viernes, 17 de enero de 2014

Hola a tots!

La penúltima tasca a fer era la realització d'un material audiovisual. En aquest taller vam  treballar amb el prograna Windows Movie Maker, que és l'editor principal de la plataforma Windows. Les funcions principals que ens presenta són les transicions de videos, els efectes d'aquests i la importació de videos, imatges i sons. 

El video és la culminació de tots els anterior tallers, així que la temàtica del nostre, és la gastronomia. Aquest es divideix en 3 parts: el recitat del sonet, la música i finalment introducció d'imatges i crèdits. El nostre montatge principalment està format per la importació d' imatges i l'audio. 

Cal dir que les imatges algunes les hem cercades per la xarxa (d'accés públic) mentre que d'altres les han fetes els alumnes de 4t d'Educació plàstica.

Reflexions i aportacions didàctiques.

En el meu cas ja havia utilitzat aquest programa per a treballar altres continguts d'altres assignatures, per tant la dificultat a l'hora d'emprar-ho no ha estat gaire. És tracta, des del meu punt de vista, d'una eina fàcil de manejar, no molt complexa i per això seria interessant  introduir-la a les aules d'educació primària. 

Avui en dia el que es cerca és motivar a l'alumne i que aquest dugui a terme un aprenentatge significatiu, doncs, la millor manera és que l'alumne mitjançant un material dinàmic i lúdic, ho pugui realitzar. D'aquesta manera siguin ells els que ho facin i explorin el gran ventall de possibilitats que permet el programa. És una bona manera per què els alumnes s'interessin per el contingut d'una banda, i per l'altre en el món i l'ús de les TIC a la vida quotidiana.

Finalment, la realització del video, penso que ha estat la més bona de fer, ja que disposàvem de tot el material, i després de totes les sessions pràctiques, és realment satisfactori veure el teu projecte acabat. 

A continuació us deixo l'enllaç de la Guia didàctica i del vídeo. Esper que us agradi!


No hay comentarios:

Publicar un comentario